QUI SOM

QUI SOM

El Col·legi Dr. Sanchis Guarner és un centre públic que treballa amb programes de qualitat, innovadors d’educació, per tal de donar a l’alumnat el suport, els coneixements, la formació i la confiança necessaris per a desenvolupar la seua personalitat i aconseguir una integració en la societat, respectant valors com la solidaritat, la tolerància, la igualtat i el diàleg.
Sabem que una de les preocupacions més importants que tenen els pares i les mares es poder donar als seus fills i filles una educació que els faça arribar a l’adolescència com a joves independents i capaços de donar respostes a les realitats que troben a la seua vida.
Al Col·legi Dr. Sanchis Guarner oferim una experiència educativa que dóna resposta a aquesta preocupació, que desenvolupa el creixement personal de cada alumne i que comprèn les etapes de l’Educació Infantil –de tres a cinc anys- i Educació Primària -de sis a dotze anys-.
La proposta educativa no és teòrica, l’experiència i totes les promocions d’alumnes que han finalitzat el procés educatiu al Col·legi “Dr. Sanchis Guarner” avalen el nostre Projecte Educatiu.
Al Col·legi Dr. Sanchis Guarner l’alumnat és l’autèntic protagonista.

Anuncis